Vacatures kinderopvang

Stichting Kinderopvang Friesland zoekt een:

Enthousiaste meewerkend Adjunct Hoofd

voor 25 tot 30 uur per week

en een

Enthousiaste Pedagogisch Medewerker

voor ± 25 tot 30 uur per week

———————————————————————————————————————————-

Meewerkend Adjunct Hoofd

voor 25 tot 30 uur per week

De functie
Als meewerkend adjunct-hoofd kinderopvang draag je de dagelijkse verantwoordelijkheid voor de locatie. Schiermonnikoog is een locatie voor zowel kinderopvang, peuteropvang en BSO. Naast je werk op de groep ben je coachend leidinggevende: samen met je team geef je vorm aan het spelenderwijs ontwikkelen van de kinderen van 0-13 jaar. Jullie zorgen bovendien voor een goed contact met de ouders/verzorgers over de ontwikkeling, de opvoeding en verzorging van hun kinderen. Met o.a. partners uit het onderwijs werk je aan de ontwikkeling van een Integraal Kind Centrum. Je schept voorwaarden voor een positieve pedagogische omgeving en een plezierig werkklimaat. Je fungeert als verbinder tussen de overkoepelende organisatie van de Stichting Kinderopvang Friesland en de medewerkers en ouders van jouw locatie. Als een coachend leidinggevende signaleer je wat je team nodig heeft om optimaal te functioneren en te ontwikkelen. Je legt verantwoording af aan je leidinggevende met betrekking tot het reilen en zeilen op jouw locatie.

Jouw profiel
Je bent enthousiast, ondernemend en doortastend. Je beschikt over een grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid en tegelijkertijd heb je een teamspirit. In je afwegingen stel je het spelende en ontwikkelende kind centraal. Je kunt goed observeren en signaleren, om vervolgens samen met je team ontwikkelplannen te maken voor een optimale betrokkenheid van de kinderen. Je kunt je goed verplaatsen in zowel kinderen als volwassenen. Je bent positief ingesteld en houdt ervan om opbouwend samen te werken met je collega’s. Je bent in staat om je team te motiveren en samen verrijkende activiteiten te ontplooien op de locatie. Je hebt een gedegen pedagogische kennis en ervaring en inzicht in groepsdynamische processen.

Opleiding / Ervaring
Je beschikt over een voor de functie afgeronde, relevante HBO-opleiding of aantoonbaar werk- en denkniveau. Tevens ben je in het bezit van VVE en 3F taalniveau of bereid dit te halen.

Wat bieden wij jou
Een aanstelling voor een jaar, met de mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid. Tevens bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en salariëring in schaal 7 conform de CAO Kinderopvang.

———————————————————————————————————————————–

Pedagogisch Medewerker

voor ± 25 tot 30 uur per week

De functie
Als pedagogisch medewerker begeleid je samen met je team een groep kinderen. Samen geef je vorm aan het spelenderwijs ontwikkelen van de kinderen van 0-13 jaar. Jullie zorgen bovendien voor een goed contact met de ouders/verzorgers over de ontwikkeling, de opvoeding en verzorging van hun kinderen. Je stimuleert spel en ontwikkeling van kinderen ten gunste van hun welbevinden en betrokkenheid. Je draagt bij aan een positieve pedagogische omgeving en een plezierig werkklimaat.

Jouw profiel
Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, die in staat is kinderen warmte te geven en een uitnodigende sfeer te scheppen waarin kinderen zich thuis voelen. Je bent flexibel, spontaan maar ook kritisch en kunt goed zelfstandig werken en organiseren. Je kunt je goed verplaatsen in zowel kinderen als volwassenen. Je beschikt over goede contactuele vaardigheden en je kunt ouders op deskundige wijze adviseren en te woord staan. Je bent creatief in de omgang met kinderen. Je hebt een visie op hoe je spel en ontwikkeling van kinderen stimuleert ten gunste van hun welbevinden en betrokkenheid. Inzet bij activiteiten zoals het organiseren en uitvoeren van thema’s, feesten is bij jou vanzelfsprekend.

Opleiding / Ervaring
Je hebt een kindgerichte MBO+ opleiding. Je bent in het bezit van VVE & 3F of bent bereid deze te halen.

Wat bieden wij jou
Een aanstelling voor een jaar, met de mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid. Tevens bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en salariëring in schaal 6 conform de CAO Kinderopvang.

———————————————————————————————————————————–

Over Kinderopvang Friesland

Stichting Kinderopvang Friesland verzorgt al ruim 35 jaar in vele gemeenten de kinderopvang. We doen dit in de vorm van kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang, kleinschalige kinderopvang en
gastouderopvang. In ons werk staat het kind echt centraal in wat we doen en hoe we het doen. Onze organisatie is open en flexibel en wij staan voor een prettige werksfeer.

Contact

De opvang op Schiermonnikoog is gevestigd in basisschool Yn de Mande, waarmee we zeer nauw samenwerken. Voor meer informatie over de functie kun je daarom contact opnemen met schooldirecteur Jaap Schadenberg via 0519-531387 of directie@yndemande.nl. Ook uw motivatie en CV kunt u aan hem richten o.v.v. vacature kinderopvang.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *