Corona Maatregelen

Beste ouders / verzorgers,

Alle leerlingen en ouders zijn vanaf 8.20 welkom op het plein. Wij verzoeken u als ouder om rekening te houden met de 1,5 meter afstand.

Net als afgelopen schooljaar zullen de groepen via aparte ingangen de school ingaan.
Groep 1-2-3: zandbak bij de kleuters
Groep 4-5: hoofdingang
Groep 6-7-8: ingang Burg. van de Bergstraat

’s Ochtends verwachten we de leerlingen vanaf 8.20 en ’s middags vanaf 12.50 op school.

Binnen school hanteren wij nog steeds dezelfde hygiëneregels. De leerlingen desinfecteren hun handen regelmatig, wassen hun handen minimaal 20 seconden en niezen in hun ellenboog. Tussen leerlingen onderling is 1,5 meter afstand niet nodig, wel is dit nodig tot de leerkrachten. Uiteraard waar dit mogelijk is.

Tijdens de pauze zijn alle leerlingen, zoals vanouds, tegelijk aan het spelen. Met de gymlessen zullen de groepen ook weer gemengd worden: groep 1-2, groep 3-4, groep 5, groep 6-7-8. De gymlessen zullen buiten plaatsvinden tot aan de herfstvakantie, houdt dus rekening met de juiste kleding op dinsdag en donderdag.

Het vieren van verjaardagen is ook weer mogelijk, het gebruik van de verjaardagsstoel helaas nog niet. Als u de verjaardag van uw kind wilt vieren, neem dan contact op met de leerkracht, dan zal er bekeken worden wat mogelijk is binnen de geldende maatregelen.